Cum iti schimba viata lentilele de contact colorate cu dioptrii

Cum iti schimba viata lentilele de contact colorate cu dioptrii

Angelina Jolie are ochii de un albastru ireal, dar sa ne amintim ce impact senzational au avut lentilele ei verzi smarald in filmul Maleficent. Jessica Alba, o alta preferata in clasamentele celor mai sexy femei din lume, prefera lentilele albastre cu efect stralucitor, iar Orlando Bloom nu a aratat niciodata mai sexy decat in filmul „Lordul Inelelor”, unde a purtat, de asemenea, lentile de contact albastre. 

Dincolo de schimbarea spectaculoasa de look pe care o ofera, lentilele colorate pot avea, in acelasi timp, rol in corectarea vederii, inlocuind cu succes ochelarii.

 

 

 

Lentile de contact in loc de ochelari pentru ca...

... iti ofera o libertate totala, mai ales daca ai un stil de viata dinamic, practici sporturi, sau iesi in club si vrei sa dansezi cu foc fara sa te temi ca ti-ai putea pierde ochelarii in multime.

... nu interfereaza cu extremitatile campului tau vizual asa cum o fac ramele ochelarilor. De aceea, sunt ideale pentru cei ce petrec foarte mult timp la volan.

... pot fi purtate zilnic, fara intrerupere, fara sa ai senzatie de disconfort sau uscaciune a ochilor, datorita tehnologiilor revolutionare de hidratare si oxigenare a suprafetei lentilelor. Click aici pentru a comanda lentile de contact cu tehnologie unica de hidratare activata prin clipire! Si aici pentru a comanda cele mai respirabile lentile de contact din lume!

... elimini situatiile in care ochelarii iti reduc vizibilitatea: atunci cand se aburesc, se murdaresc, sau cand razele de lumina se reflecta suparator pe suprafata lor. Click aici si comanda lentile de contact de unica folosinta, ce garanteaza confort optim si igiena maxima

... poti inlocui doua sau mai multe perechi de ochelari cu aceeasi pereche de lentile! Click aici pentru a comanda lentile de contact multifocale.

Lentile de contact colorate pentru ca...

... nu te plictisesti niciodata! Poti avea un aer nou, surprinzator, in ton cu o ocazie speciala, cu o tinuta anume, sau cu noua ta nuanta de par. Click aici si comanda lentile colorate gri-argint, verde smarald, sau albastru briliant. 

... iti poti corecta, in acelasi timp, vederea! Daca pana acum ai purtat ochelari, schimbarea va fi dramatica, iar cunoscutii vor ramane fara cuvinte atunci cand te vor vedea. Click aici si comanda lentile de contact colorate cu dioptrii, pe care le poti purta 30 de zile fara sa le schimbi!